Ε. Κεκάτος: Απάντηση σε άρθρο δημοσιογράφου που υπογράφει ως «κουνούπι» με θέμα «Κεκάτος»

Με ενδιαφέρον διάβασα το σχόλιο που με αφορά, του δημοσιογράφου, που προφανώς το αγαπημένο του περιβάλλον είναι το «έλος» , αφού υπογράφει ως «κουνούπι» και απαντώ.

Εντύπωση προκαλεί η διαστροφή του συγκεκριμένου ανθρώπου-εντόμου, να ψάχνει και να αναλύει τους εκλογείς μου πέραν του Δημοτικού Διαμερίσματος στο οποίο ήμουν υποψήφιος, προσπαθώντας να δημιουργήσει αρρωστημένα συμπεράσματα, προφανώς για να με προσβάλει.
Θα τον διευκόλυνα, προτείνοντας του να ψάξει και στους Εκλογικούς Καταλόγους της Ζακύνθου ή της Κέρκυρας, όπου εκεί πράγματι δεν με ψήφισε κανείς, για να γευθεί την απόλυτη ευτυχία του προβληματικού..
Τέλος, θα του συστήσω να πάψει να διασύρει τα συμπαθή, όταν δεν τσιμπάνε , έντομα, χρησιμοποιώντας τα αυθαίρετα ως υπογραφή και να τα αλλάξει με την λέξη «κοτσιλιά», που είναι αρκετά πιο κοντά στον τρόπο που σκέφτεται και γράφει.

Ευάγγελος Κεκάτος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις