Βασίλης Ρουχωτάς-“Από τα λόγια της πλώρης στα λόγια της χωματερής”

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την στροφή του Βασίλη Ρουχωτά σε θέματα που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με καθαριότητα, τουαλέτες, χωματερές, αποχετεύσεις, και ούτω καθέ εξής.

Φαίνεται ότι αυτή την περίοδο ο Βασίλης Ρουχωτάς επηρεασμένος από την εκλογική αποτυχία του συνδυασμού στον οποίο συμμετείχε, αποφάσισε να αλλάξει την ατζέντα των πολιτικών θεμάτων με τα οποία ασχολείται και να δώσει βάρος στα ζητήματα που σχετίζονται με την υγιεινή!

Έτσι από τα “λόγια της πλώρης” του Νίκου Καββαδία φτάσαμε στα “λόγια της χωματερής” του Βασίλη Ρουχωτά. Και μη χειρότερα, ας ελπίσουμε ότι μέχρι να τελειώσει ο Αύγουστος τα πράγματα θα ηρεμήσουν.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις