Έλληνας ο Δήμαρχος Δήμου της Ιταλίας-Τιμήθηκε ο κ. Πρετζάλης από τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση

Άλλη μία σημαντική επίσκεψη είχαμε αυτές τις μέρες στην Κεφαλονιά, αυτή φορά επισκέφθηκε το νησί μας για διακοπές ο Δήμαρχος του Δήμου Camisano Vicentino της Ιταλίας, Ελευθέριος Πρετζάλης, Έλληνας από το Καρπενήσι.

Σήμερα το πρωϊ κ. Πρεζάλης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελο Κεκάτο, όπου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί τους πάνω σε θέματα της γείτονας χώρας, όπως δήλωσε ο κ. Πρεζτάλης παρόλο που είναι η πρώτη φορά που πατάει το πόδι του στην Κεφαλονιά, έχει όμως περάσει με το σκάφος του, έχει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο κ. Πρεζάλης επισκέφθηκε την Κεφαλονιά μετά και την επίσκεψη του τ. πρωθυπουργού της Ιταλίας Ενρίκε Λέττα, όπου μάλιστα έμεινε και στο ίδιο ξενοδοχείο.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο κ. Πρεζτάλης στην κάμερα, είναι η τρίτη φορά που εκλέγεται Δήμαρχος στον Δήμο του Camisano Vicentino, μία πόλη 15.000 κατοίκων που βρίσκεται μεταξύ Πάδοβα και Βιντζένζας. Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης τίμησε τον κ. Πρετζάλης με μία αναμνηστική πλακέτα και συμφώνησαν να υπογραφεί σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων.

1-DSC02155 1-DSC02156

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις