Η Κοινότητα Ανιχνευτών Προσκόπων Κοζάνης στην Κεφαλονιά-Βραβεύτηκαν από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού

Πρόσκοποι από την Κοινότητα Ανιχνευτών Κοζάνης επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το Δημαρχείο όπου είχαν συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελο Κεκάτο.

Η Κοινότητα των Ανιχνευτών Κοζάνης βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στο νησί μας στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους δράσης που έχει να κάνει με την γνωριμία και την εξοικίωση των μελών με τη φύση.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Ανουσάκης, με τα μέλη της Κοινότητα Ανιχνευτών να εκφράζουν το καθένα ξεχωριστά τις εντυπώσεις που αποκόμισαν για το νησί μας και τους ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή.
Όλα τα παιδιά της Κοινότητας έμειναν κατενθουσιασμένα με την τη φύση, τις παραλίες και τα τοπία που συνάντησαν αλλά και την πόλη του Αργοστολίου, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν ότι ευχαρίστως θα ξανάρχονταν Κεφαλονιά για διακοπές και κάποια από τα μέλη μάλιστα εξέφρασαν και την επιθυμία να γίνουν και μόνιμοι κάτοικοι του νησιού μας. Μία πραγματικά ευχάριστη έκπληξη και αλλά και μία απόλυτη ικανοποίηση το γεγονός ότι νέα παιδιά μιλούν με τόσο κολακευτικά λόγια για το νησί μας αλλά και την ευγένεια των ανθρώπων που συνάντησαν, αυτό αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση για την Κεφαλονιά.
Σαν ένα μικρό δείγμα εκτίμηση προς την Δημοτική Αρχή και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Κεκάτο για την πολύτιμη βοήθεια που τους πρόσφερε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Κεφαλονιά, τα μέλη της Κοινότητας Ανιχνευτών πρόσφεραν δύο δώρα στον κ. Κεκάτο, μία αναμνηστική πλακέτα, την οποία έφτιαξαν οι ίδιοι και ένα προσκοπικό μαντίλι, που ενώνει τα μέλη στην ομάδα και το φόρεσαν στον κ. Κεκάτο, αναγνωρίζοντάς τον σαν επίτιμο μέλος της Κοινότητας, μάλιστα ο κ. Κεκάτος ανέφερε χαριτολογώντας ότι δεν πρόκειται να το βγάλει ποτέ ακόμα και στα Δημοτικά Συμβούλια θα πηγαίνει με το προσκοπικό μαντήλι, ο Αρχηγός της Κοινότητας Ματθαίος Φίλιος τόνισε ότι: Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών τα λένε όλα. Οι εμπειρίες που ζήσαμε ήταν απίστευτες, εύχομαι οι άνθρωποι που επισκέπτονται το νησί να ζήσουν αυτά που ζήσαμε και εμείς και να έχουν τις ίδιες και ανάλογες αναμνήσεις. Ένα τεράστιο ευχαριστώ, που δεν φτάνει, στους ανθρώπους, ειδικά στον Αντιδήμαρχο κ. Κεκάτο ο οποίος έκανε πολλά πράγματα για εμάς”.
Αμέσως μετά ο κ. Κεκάτος βράβευσε την Κοινότητα των Ανιχνευτών τονίζοντας: Η ιδεολογία του προσκοπισμού είναι πραγματικά μία ιδεολογία που κανείς χαίρεται να την βλέπει, χαίρεται να την εφαρμόζει. Και ως Δημοτική Αρχή όταν μας δόθηκε η ευκαιρία να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να δεχθούμε αυτά τα παιδιά από την Κοζάνη και πραγματικά θέλω να μεταφέρω τα συγχαρητήρια μου στους γονείς τους και σε όλη την Προσκοπική ομάδα της Κοζάνης, που έλαμψε με την παρουσία της, διότι όπου πήγαν αυτά τα παιδιά άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις”, στη συνέχεια πρόσφερε στον Αρχηγό της Ομάδας κ. Φίλιο, δύο αναμνηστικές πλακέτες με τον “Κέφαλο” μία για την Κοινότητα και μία δεύτερη για να την δώσουν στον Δήμαρχο Κοζάνης εκ μέρους του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση και όλης της Δημοτικής Αρχής σαν δείγμα εκτίμηση προς το πρόσωπό του.

1-DSC01725 1-DSC01727 1-DSC01728 1-DSC01730 1-DSC01731 1-DSC01732 1-DSC01737 1-DSC01738 1-DSC01739 1-DSC01740 1-DSC01743 1-DSC01744 1-DSC01745 1-DSC01746 1-DSC01749 1-DSC01752 1-DSC01753 1-DSC01754 1-DSC01755 1-DSC01756 1-DSC01760 1-DSC01762 1-DSC01763 1-DSC01766

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις