Συμμετοχή του Τμήματος Κολύμβησης του ΝΟΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων , Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο 22 – 27 Ιουλίου 2014.
Στους αγώνες συμμετείχαν 130 σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα με 1800 αθλητές, με μεγάλο και υγιή συναγωνισμό.
Η αποστολή μας περιλάμβανε τρεις αθλητές- αθλήτριες με συνοδό την προπονήτριά τους κα Μωραϊτου Αλεξία.
Η αθλήτριά μας Δεληκωστοπούλου Γεωργία κατέλαβε την 8η θέση στον τελικό του αγωνίσματος 50μ. Ύπτιο στην κατηγορία Νεανίδων με χρόνο 33,90.
Οι υπόλοιποι αθλητές μας κατάφεραν μια ικανοποιητική εμφάνιση με βελτίωση στύλ αλλά και σημαντική βελτίωση των χρόνων τους.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στην προπονήτριά τους, στους γονείς τους τους οποίους και ευχαριστούμε για την συμπαράστασή τους.
Ευχόμαστε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και με τη συνεχή λειτουργία του κολυμβητηρίου καθ’ όλους τους μήνες και κατ’ επέκταση με την προπόνησή τους, στο επόμενο Χειμερινό Πρωτάθλημα αλλά και Πανελλήνιο να εντάξουμε περισσότερους αθλητές στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Απο το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις