Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο είχε η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Andreas-LoverdosΜε τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κο Ανδρέα Λοβέρδο συναντήθηκε σήμερα η Βουλευτής του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που άπτονται του Υπουργείού Παιδείας και αποτελούν απόρροια των επιπτώσεων του σεισμού.
Αναλυτικότερα τα θέματα που τέθηκαν από τη Βουλευτή αφορούν την αποκατάσταση και επέκταση των σχολικών κτιρίων, τα ειδικά σχολεία και τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, τη διαδικασία πριμοδότησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου που μετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις καθώς και την αποκατάσταση των εκκλησιών που έχουν υποστεί ζημιές από τους σεισμούς.

Αθήνα, 29/7/2014
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις