Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων μέχρι και τέλους Ιουλίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ
AΡΓΟΣΤΟΛΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ώρα: 7.00 μ.μ.
ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ KEFALONITIS, σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. το KEFALONITIS, διοργανώνει ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτυ συνδυάζοντας μοναδικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Παραδοσιακοί και σύγχρονοι χοροί, καντάδες αλλά και σύγχρονη μουσική από DJS σε μια γιορτή της Νεολαίας της Κεφαλονιάς μας.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Αύλειος χώρος Ξενία ώρα: 8.30μ.μ.,
Παράσταση του Θεάτρου Σκιών, «Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ», από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό. ΕΙΣΟΔΟΣ: 3 €

ΠΟΡΟΣ
Εκκλησία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ- Εσπερινός και Πανηγύρι στον Ασπρογέρακα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΟΜΑΛΑ – ΦΡΑΓΚΑΤΑ ώρα: 8.30μ.μ.
Καλλιτεχνικός χορευτικός & παραδοσιακός Σύλλογος Φραγκάτων «Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ» Κεφαλλονίτικο Γλέντι στα Φραγκάτα. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1996 με σκοπό την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, γίδα βραστή, φέτα Κεφαλληνίας, ριγανάδα και παραδοσιακά γλυκά ταψιού. Παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και ζωντανή
ορχήστρα πλαισιώνουν την ωραία βραδιά.

ΠΥΛΑΡΟΣ ΜΩΛΟΣ ΑΓ. ΕΥΦΗΜΙΑΣ ώρα: 9.00μ.μ.
Αφιέρωμα στο έργο του μεγάλου μας Συνθέτη Μάνου Χατζηδάκι, από το φωνητικό σύνολο PRAXIS, συμμετέχουν 14 χορωδοί και η Σολίστ Αυγούστα Παυλάτου με τη συνοδεία Πιάνου.

ΠΟΡΟΣ
Εκκλησία ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Θεία Λειτουργία και Πανηγύρι στην Υπολά Αγ. Νικολάου.

ΕΡΙΣΟΣ – ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΑ
Η Τοπική Κοινότητα διοργανώνει το Πανηγύρι Αγ. Παρασκευής. Αύλειος χώρος Ραυτοπούλειου Διδακτηρίου. Παραδοσιακό Κεφαλονίτικο Γλέντι με ορχήστρα, φαγητό, άφθονο κρασί και το δικό σας κέφι! Με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ώρα: 9.00μ.μ.
Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. παρουσιάζει: Αφιέρωμα στο έργο του μεγάλου μας Συνθέτη Μάνου Χατζηδάκι, από το φωνητικό σύνολο PRAXIS, συμμετέχουν 14 χορωδοί και η Σολίστ Αυγούστα Παυλάτου με τη συνοδεία Πιάνου.

ΛΗΞΟΥΡΙ ώρα: 9.00μ.μ.
Συναυλία Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου στην παραλία Ληξουρίου,

ΣΑΜΗ – ΠΟΥΛΑΤΑ, ώρα: 9.00μ.μ.
Παραδοσιακό Πανηγύρι με ζωντανή μουσική στην Πλατεία Πουλάτων σε ένα γλέντι όπως παλιά…

ΠΟΡΟΣ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πόρου «Ο Πρόνησος» υποδέχεται την Παπαχαραλάμπειο Φιλαρμονική Δήμου Ναυπακτίας, το κουιντέτο Φιλαρμονικής Κ.Ε.Π.Ν.Α. Δήμου Ιωαννιτών και μέλη της Φιλαρμονικής Πόρου σε μια βραδιά με ποικιλία υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Αμπατζή Δημήτρη. ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ « Γ. Πεντόγαλος»,ώρα: 9.00μ.μ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ώρα: 9.30μ.μ.
Ο μαέστρος ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ και η σοπράνο ΜΑΡΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ παρουσιάζουν ένα «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ», λαμβάνουν μέρος ο Σπύρος & ο Γεράσιμος Καραβιώτης. Διοργάνωση: Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΕΡΙΣΟΣ – ΦΙΣΚΑΡΔΟ
Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Ρισιάνων «Η ΑΣΤΕΡΙΣ».
Συναυλία της ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, στο Φισκάρδο, ώρα: 8.30μ.μ. με συμμετοχή του τραγουδιστή κ. Θωμαϊδη καθώς και τα εγκαίνια του δικτύου «Μονοπάτια της Ερίσου», στην αρχή του μονοπατιού του Φάρου. Με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ΛΗΞΟΥΡΙ Αύλειος χώρος Α΄ Δημοτικού Σχολείου ώρα: 9.00μ.μ.
Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. παρουσιάζει: Αφιέρωμα στο έργο του μεγάλου μας Συνθέτη ΜάνουΧατζηδάκι, από το φωνητικό σύνολο PRAXIS, συμμετέχουν 14 χορωδοί και η Σολίστ Αυγούστα Παυλάτου με τη συνοδεία Πιάνου. Είσοδος ελεύθερη.

ΠΟΡΟΣ
Ο Μάγος OSCAR, στο Θεατράκι του Πόρου, ώρα: 9.00μ.μ. Εντυπωσιακές μεταμορφώσεις, απίστευτες εξαφανίσεις και αιωρήσεις ανθρώπων συνθέτουν τον μαγικό κόσμο του Oscar. Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα μαγικό ταξίδι στο κόσμο της φαντασίας και της ψευδαίσθησης… Είσοδος ελεύθερη.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΦΑΡΑΚΛΑΤΑ
Πολιτιστικός Σύλλογος Φαρακλάτων «Οι Φαρακλάδες» Βραδιά Ριγανάδας, ώρα:9.00μ.μ. Πιστοί στο ραντεβού μας, σας προσκαλούμε και φέτος στη Βραδιά Παραδοσιακής Ριγανάδας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παναϊτ Ιστράτι» με ζωντανή μουσική και καλή διάθεση.

ΣΑΜΗ Κεντρική Πλατεία Σάμης ώρα: 9.30μ.μ.
Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης «Ο Αιγιαλός» Παρουσίαση χορών από όλη την Ελλάδα, από το παιδικό & εφηβικό συγκρότημα του Συλλόγου. Με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΕΛΕΙΟΣ ΠΡΟΝΝΟΙ-ΣΚΑΛΑ Στην Κεντρική Πλατεία, ώρα: 9.00μ.μ.
Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σκάλας «ΠΗΝΕΛΟΠΗ».
Συναυλία με την Χορωδία Ληξουρίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Τζώρτζης Δελαπόρτας».

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙ Αύλειος χώρος, Α΄ Δημοτικού Σχολείου ώρα: 8:30 μ.μ.
Τα άγνωστα τραγούδια του Ληξουρίου (αριέττες και λαϊκές καντάδες). Θα παρουσιαστεί άγνωστο φωτογραφικό και ακουστικό υλικό από τον Γεράσιμο Σωτ. Γαλανό.

ΠΥΛΑΡΟΣ – ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ ώρα: 7.00μ.μ.
Αθλητική Γιορτή λήξης προγράμματος λαϊκού μαζικού αθλητισμού – μπάσκετ.
Υπεύθυνος προγράμματος: Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ – Γεράσιμος Μαρκάτος.

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Αύλειος χώρος ΞΕΝΙΑ ώρα: 9.00μ.μ.
«Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ». Μια Πεντάμορφη παράσταση, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους που πιστεύουν ότι ο καθένας από εμάς κρύβει μέσα του κάτι όμορφο… αρκεί κάποιος να θελήσει να το ανακαλύψει!
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου Ηθοποιοί: Κ. Αρνόκουρος,
Ντ. Ασληχανίδου, Β. Δαλλές, Ι. Κοντέλλης, Ε. Σισμανίδου.
Γενική είσοδος: 10 €. Πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές: 8 €.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ώρα: 9.30μ.μ.
Συναυλία με τη Μαντολινάτα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την Δ/νση του Διονύση Παγουλάτου.

ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ώρα: 9.30μ.μ.
Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. παρουσιάζει το μαέστρο ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΑΡΧΟ και τη σοπράνο ΜΑΡΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΙΔΟΥ σε ένα «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ», λαμβάνουν μέρος ο Σπύρος & ο Γεράσιμος Καραβιώτης. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΠΥΛΑΡΟΣ – ΣΑΜΗ
Περαντζάδα Αγ. Ευφημία – Σάμη από τη Φιλαρμονική Σάμης «Θέμος Αμούργης» της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις