Όμορφο ομαδικό πνεύμα-Η χορωδία και μαντολινάτα Αργοστολίου στον Πόρο

Μια υπέροχη βραδιά με την Χορωδία και τα μαντολινάτα Αργοστολίου στο ανοικτό θέατρο Πόρου, πλήθος κόσμος Έλληνες και ξένοι παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τη παράσταση με τα αξέχαστα παραδοσιακά Ελληνικά τραγούδια.

Η Χορωδία Αργοστολιού ιδρύθηκε το 1980 για να συνεχίσει την μεγάλη παράδοση της Κεφαλονιάς στην χορωδιακή μουσική και σε χορωδιακά σχήματα με τον ταλαντούχο μαΐστρο Άγγελος Μουρελάτος .
ο κ. Λούζης τόνισε πως προγραμματίζεται ταξίδι σε Κύπρο και Κέρκυρα, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο και για ταξίδι ακόμα πιο μακριά σε Αμερική. Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία να πραγματοποιήσει και να ανάδειξη το κεφαλλονίτικο ταλέντο.
Συγχαρητήρια σε όλους .

Δείτε περισσότερα http://porostoday.tumblr.com/

Γεώργιος Μεταξάς

xorodia 5 xorodia 6
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις