Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στα Αστυνομικά Τμήματα Ελειού-Πρόννων και Σάμης

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΕΦ/ΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Επίσκεψη στα αστυνομικά Τμήματα Ελειού Πρόννων και Σάμης πραγματοποίησε την 22/07/2014 το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κλείνοντας έτσι το κύκλο επισκέψεων στις περιφερειακές υπηρεσίες της Κεφαλονιάς και Ιθάκης . Τόσο το ΑΤ Ελειού Πρόννων όσο και το ΑΤ Σάμης στελεχώνονται με «μηδενική» αστυνομική δύναμη . Το προεδρείο συναντήθηκε με τους διοικητές των υπηρεσιών και με το ελάχιστο αστυνομικό προσωπικό συζητώντας τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της κάθε υπηρεσίας .
Η Ένωσή μας θα αναδείξει εμπεριστατωμένα όλα αυτά τα ζητήματα σε κάθε αρμόδιο φορέα καθιστώντας τον υπεύθυνο στο μέτρο που του αναλογεί.

Αργοστόλι 22/07/2014

elios elios2

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις