Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στο Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΕΦ/ΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

unnamed1Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης πραγματοποίησε την 21/07/2014 το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Το προεδρείο συναντήθηκε με τον νέο διοικητή της υπηρεσίας και με το αστυνομικό προσωπικό. Από την όλη συζήτηση το κυρίαρχο θέμα ήταν η έλλειψη σε αστυνομικό προσωπικό το οποίο αγγίζει το 60% περίπου σε σχέση με τις οργανικές θέσεις. Επίσης στο υλικοτεχνικό κομμάτι η εν λόγο υπηρεσία διαθέτει ένα υπηρεσιακό όχημα παλαιότητας δέκα ετών.

Η Ένωσή μας θα ασκήσει κάθε μέτρο πίεσης προς όλους τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση της έλλειψης αστυνομικής δύναμης στην Ιθάκη τονίζοντας ότι η Ιθάκη αποτελεί ξεχωριστό νησί μη έχοντας άμεση πρόσβαση στην υπόλοιπη αστυνομική δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς.

Αργοστόλι 21/07/2014

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                          ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος                                       ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις