Μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία από την Χορωδία Αργοστολίου την Τρίτη 22 Ιουλίου στο Νάπιερ

 Και φέτος, σε μια ιδιαίτερη χρονιά για το νησί μας λόγω των συνεπειών από τους σεισμούς , ο σύλλογός μας κατάφερε να συνεχίσει την μουσική – χορωδιακή δημιουργία του , βελτίωσε τις υποδομές του , απέκτησε νέα μέλη και συνεργάτες , αύξησε την  προβολή του έργου του και τις καλές σχέσεις του με άλλες χορωδίες και οργανώσεις .

Το σημαντικότερο ίσως όλων είναι η δημιουργία της παιδικής χορωδίας .

Και όλα αυτά με την καθοδήγηση και ακούραστη δουλειά του μαέστρου μας Άγγελου Μουρελάτου.

ΧΩΡΟΔΙΑ 2014 (2)1Σας περιμένουμε λοιπόν την ΤΡΙΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 , και ώρα 21:15 , στον Κήπο του Νάπιερ , να σας παρουσιάσουμε δείγματα της συνολικής δουλειάς που έχουμε κάνει, η Χορωδία και η Μαντολινάτα μας , υπό την διεύθυνση του Άγγελου Μουρελάτου,  την χρονιά που πέρασε .

Την μέρα αυτή θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της η Παιδική μας Χορωδία .

Μαζί μας θα παρουσιαστεί και η Χορωδία Λειβαθούς της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ., υπό την διεύθυνση του Βασίλη Καλογηρά.

Επίσης θα συμμετέχει φιλικά και ο φημισμένος τενόρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΓΑΛΟΣ, σε ένα σολιστικό πρόγραμμα, από γνωστά τραγούδια και άριες από Όπερες .

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο γνωστός μας ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιαννάκης Καλατζόπουλος .

Είναι ευκαιρία εσείς και οι φιλοξενούμενοί σας να απολαύσετε την χορωδιακή και μουσική που παράγεται στον Τόπο μας , και έναν σπάνιο Τενόρο , σ’ ένα όμορφα διαμορφωμένο και στολισμένο Κήπο του Νάπιερ .

 

 Το Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις