Ολοκλήρωση επίσκεψης κινέζικης αποστολής στην Κεφαλονιά

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη της κινεζικής αποστολής στην Κεφαλονιά για τον Συνεταιρισμό Παραγωγών Ρομπόλας. 

Το πρόγραμμα της αποστολής περιελάμβανε ξενάγηση στο νησί, γνωριμία με τα τοπικά προϊόντα και την τοπική γαστρονομία και υπογραφή συμφωνιών συνεργασίας με τον Συνεταιρισμό.
Κατά γενική ομολογία των μελών της αποστολής, η Κεφαλονιά είναι από τα ομορφότερα μέρη που έχουν επισκεφτεί και όσον αφορά στην Ρομπόλα, ένα από τα καλύτερα κρασιά του κόσμου. Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους μας στον Δήμο Κεφαλονιάς για τις διευκολύνσεις που παρείχε και στον Καλλιτεχνικοχορευτικό σύλλογο Μέρμηγκα για την συμμετοχή του στην υποδοχή της αποστολής στο οινοποιείο.
Την Κυριακή 13/07 υπογράφηκαν στο οινοποιείο του Συνεταιρισμού, παρουσία της Βουλευτού κυρίας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, δύο σημαντικές εξαγωγικές συμφωνίες, ενώ έγιναν οι αρχικές συζητήσεις και για ακόμα δύο.
Άλλη μια ένδειξη της σοβαρής και επίπονης προσπάθειας που συντελείται και που ξεκινά από τους αγρότες-παραγωγούς μέσα στα αμπέλια και ολοκληρώνεται από την διοίκηση του Συνεταιρισμού.

Εκ του Συνεταιρισμού

Γεράσιμος Λάλης
Πρόεδρος ΔΣ

DSC_07061 foto2 1021 foto2 0941 foto2 0931
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις