Εξουσιοδότηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στην ΕΔΑ για το ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, εκτιμώντας την σοβαρότητα του θέματος, εξουσιοδότησε τον Προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Πέτρο Οικονόμου, να αναρτήσει το Σχέδιο του Προγράμματος ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020 στην ηλεκτρονική βάση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο κ.Σπύρου, τόνισε ότι το Πρόγραμμα ήταν προϊόν σοβαρής και υπεύθυνης προσπάθειας που καταβλήθηκε από όλους τους φορείς της Περιφέρειάς μας καθώς και των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Αποκορύφωση όλων των παραπάνω προσπαθειών και διαβουλεύσεων αποτελούν οι παρουσιάσεις και ο δημοκρατικός διάλογος που έγιναν στις τρεις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων.
Σε όλες τις συνεδριάσεις δόθηκε η δυνατότητα να υποβληθούν προτάσεις οι οποίες επεξεργάστηκαν και ενσωματώθηκαν από την ομάδα σχεδιασμού του Προγράμματος στο τελικό σχέδιο που θα αναρτηθεί.

Ο Περιφερειάρχης, τέλος, ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλαν στην κατάρτιση του Περιφερειακού Προγράμματος ΠΙΝ της Προγραμματικής Περιόδου 2014- 2020.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις