Σε “Υπουργείο Εξωτερικών” έχει μετατραπεί ο Δήμος Κεφαλονιάς

Είναι γεγονός ότι επί των ημερών του Αλέξανδρου Παρίση ο Δήμος Κεφαλονιάς έχει κάνει μεγάλα ανοίγματα σε πρόσωπα και θεσμούς που στο παρελθόν θα ήταν αδιανόητο.

Ειδικότερα, για πρώτη φορά στα χρονικά η Κεφαλονιά αποτελέσε αντικείμενο ξεχωριστού αφιερώματος στο χώρο του Ευρωκοινοβουλίου υπό την αιγίδα του ίδιου του Προέδρου Μάρτιν Σούλτς, για πρώτη φορά τενόρος παγκοσμίου φήμης όπως ο Αντρέα Μποτσέλι έγινε πολιτιστικός πρεσβευτής της Κεφαλονιάς και για πρώτη φορά  επισκέφτεται το Δημαρχείο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας του πολιτικού μεγέθους του Ενρίκο Λέττα.

Όλα αυτά φυσικά είναι επιτυχίες στις οποίες έχει βάλει τη σφραγίδα του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος καθώς πριν από αυτόν όπως όλοι θυμόμαστε το μόνο που βλέπαμε στο νησί μας ήταν τα χορευτικά του Σάμπατς, μου έφερνε ο Πρόεδρος της Ελληνοσερβικής Φιλίας στην Κεφαλονιά, Βίκτωρ Ρουχωτάς.




Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις