Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία και το πρόβλημα της Λάσσης παραμένει!

Δελτιο τύπου
Σύλλογος Εμπόρων Αργοστολίου «Η Κράνη»
Σωματείο επισιτιστικών και συναφών επαγγελμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης ο «Αρκήσιος»

Οι επαγγελματίες είτε είναι εστιάτορες είτε είναι ιδιοκτήτες μπαρ είτε είναι ιδιοκτήτες σουπερμάρκετ βρίσκονται σε «ομηρία « τόσα χρόνια, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ανάπτυξη στις επιχειρήσεις .

Τα καταστήματα και τα καταλύματα έχουν μείνει αρκετές δεκαετίες πίσω και δεν ανακαινίζονται λόγω αυτής της ομηρίας για τον απλό λόγο του ότι δεν ξέρουν αν θα δουλεύουν αύριο το πρωί.

Τα σωματεία μας ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συναδέλφων μας και οι πρόεδροι Σταύρος Σπαθής και Χρήστος Καμπανός σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλονιάς συνέβαλλαν στο να υπάρξει έστω και προσωρινή λύση στο πρόβλημά τους και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να αρθεί αυτή η «ομηρία».

Το πρόβλημα με τις ζώνες στη Λάσση πρέπει να λυθεί άμεσα ώστε να μπορέσουν τα μαγαζιά να πάρουν τις κανονικές τους άδειες και να μπουν σε διαδικασία ανάπτυξης που αποτελεί συμφέρον και για την Λάσση αλλά και για το Αργοστόλι.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε και τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου κύριο Καππάτο Παναγή διότι με τη βοήθεια του πετύχαμε τα παραπάνω.

Οι πρόεδροι
Σπαθής Σταύρος , Καμπανός Χρήστος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις