Ευχές για την εκδήλωση των 150 χρόνων από την Ένωση από τη Χορωδία Αργοστολίου

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ 150 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου εύχεται σε όλα τα συγκροτήματα και τις χορωδίες από τα Επτάνησα , που συμμετέχουν στην εκδήλωση για την Επέτειο των 150 χρόνων από την Ένωση των νησιών μας με την Ελλάδα , ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , στην τιμητική αυτή συμμετοχή.
Η εκδήλωση που γίνεται στην Αθήνα, στο Ηρώδειο, αύριο 4.7.14, περιλαμβάνει την παρουσίαση ολόκληρου του έργου του Εθνικού μας Ύμνου , όπως πρωτοπαρουσιάστηκε στην Κεφαλονιά , την εποχή της δραστηριοποίησης του Κέντρου Χορωδιακής Πράξης , με υπεύθυνο τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του , μαέστρο Αντώνη Κοντογεωργίου.
Ιδιαίτερα εύχεται στην Γυναικεία Χορωδία του Δήμου Κεφαλονιάς , και στον μαέστρο της , Άγγελο Μουρελάτο , που είναι και δικός μας μαέστρος , ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, που είναι σίγουρη, γιατί όλοι γνωρίζουμε την σκληρή και αφοσιωμένη δουλειά που έκαναν , για πάνω από 5 μήνες γι’ αυτό το έργο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις