Υπογραφή πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής ακίνητου Παλαιών Δικαστηρίων

Υπεγράφη σήμερα 1 Ιουλίου 2014, από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής του Δημοσίου Ακινήτου ΒΚ 285 Κέρκυρας (Παλαιά Δικαστήρια), με την Κτηματική Υπηρεσία της Κέρκυρας.

Παρόντες κατά την υπογραφή της παράδοσης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κέρκυρας, κ. Χρήστος Σκούρτης, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, κα. Μαρία Καταβάτη, και ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Νικήτας Καραλής.

Πρόκειται για το ακίνητο το οποίο παραχωρήθηκε για χρήση των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σύμφωνα με την υπ’αριθμ. Δ10Α/00066/5554 πε ΕΞ2014/ 12 Ιουνίου 2014, απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών.

Η επισκευή και ανακαίνιση του κτιρίου αυτού, έχει δημοπρατηθεί με το ποσό του 815.000 ευρώ, έχει ανάδοχο και βρίσκεται στην διαδικασία ολοκλήρωσης του ελέγχου από το ελεγκτικό συνέδριο, προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση εκτέλεσης του έργου.

O
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις