Σάλος με το ρεπορτάζ μας για την κα Μαραβέγια-Απάντηση στο “Κουνούπι”

Πολλές και έντονες αντιδράσεις συνάντησε το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για την κα Μαραβέγια και την άρνησή της να παραιτηθεί από το αξίωμά της υπέρ του κ. Σαββαόγλου. Έτσι δεχτήκαμε επίθεση από την ανώνυμη στήλη του γνωστού site που στηρίζει τον κ. Μιχαλάτο, ενώ ο κ. Σαββαόγλου εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση και μας περνάει γενεές δεκατέσσερις. (βλέπε ρεπορτάζ σε άλλη στήλη)
Εμείς απαντάμε τα εξής:
Αγαπητό Κουνούπι σε ευχαριστώ για να καλά σου λόγια, είναι τιμή για μένα να αναγνωρίζουν οι “αντίπαλοι” την δουλειά που κάνω δημόσια, ακόμα και αν εμπεριέχει μία μικρή δόση ειρωνείας. Πρέπει όμως να διευκρινήσω κάποια πράγματα, σαν Αθανασία δεν θεωρώ τον εαυτό μου δημοσιογράφο ούτε και αξίωσα ποτέ ούτε και πρόκειται να αξιώσω βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, αφήνω τους μεγαεπίβολους τίτλους και τα παράσημα σε άλλους που τα χρειάζονται γιατί χωρίς αυτά η ζωή τους δεν έχει νόημα.
Προσπαθώ να αφήσω το στίγμα μου και εγώ στην μικρή μας κοινωνία αλλά όπως είναι φυσικό δεν είναι υποχρεωτικό με αυτά που γράφω να συμφωνούν όλοι ή να αρέσουν σε όλους, αλλά τι να κάνουμε σε όποιον αρέσουμε, όπως έλεγε και ένα παλιό άσμα.
Το γεγονός ότι στήριξα την τωρινή Δημοτική Αρχή δεν είναι κάτι που κράτησα κρυφό αλλά ως γνωστόν κανένα Μέσο Επικοινωνίας δεν είναι πραγματικά ανεξάρτητο και αδέσμευτο παρά τις όποιες προσπάθειες από κάποιους να μας πείσουν για το αντίθετο, όλοι στηρίξαμε κάποια πολιτική παράταξη και δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι ή να αισθάνομαι άσχημα για το γεγονός ότι αυτός που στήριξα πήρε τελικά το χρήσμα του Δημάρχου σε κόντρα και πείσμα όλων.
Όσον αφορά τον Νίκο τον Ανουσάκη χαίρομαι που καταξιωμένοι, τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά άνθρωποι στήριξαν και στηρίζουν τις όποιες προσπάθειες κάνω σε κάθε τομέα της ζωής μου. Για το γεγονός ότι την αποκλειστική είδηση της μη παραίτησης της κας Μαραβέγια προς χάρην του κ. Σαββαόγλου δεν ξέρω αν ο κ. Μιχαλάτος είναι στεναχωρημένος ή αν ο κ. Σαββαόγλου, τον οποίο και εκτιμώ βαθύτατα, είναι αναστατωμένος από την είδηση αυτή, αλλά γιατί θα πρέπει το site που στηρίζει τον κ. Μιχαλάτο να έχει την είδηση και όχι εγώ. Δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο θα πρέπει να απολογηθώ, το μόνο που έκανα ήταν να αναρτήσω μία είδηση σύμφωνα με πληροφορίες που είχα, αν είναι ψευδείς οι πληροφορίες που μου έδωσαν ας βγει ο κ. Μιχαλάτος ή η κα Μαραβέγια να τις διαψεύσουν και εγώ θα αποσύρω το κείμενο.

Με εκτίμηση

Αθανασία Μαρκάτου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις