“ΑΕΚάρα ομαδάρα” – Απάντηση στον κ. Σαββαόγλου

Έχασε την ψυχραιμία του ο Σάββας Σαββαόγλου και ως εκ τούτου εξέδωσε μία ανακοίνωση γεμάτη ύβρεις και ανοίκειους χαρακτηρισμούς συνεχίζοντας το πολιτικό στιλ που έχει υιοθετήσει από όταν προσχώρησε στην παράταξη Μιχαλάτου.
Βέβαια αυτό το νέο στιλ των λεκτικών επιθέσεων δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα των εκλογών αλλά και από την γενική αποδοκιμασία που συνάντησε η προσωπική επίθεση που είχε κάνει στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση λίγες μέρες πριν τον δεύτερο γύρο. Αν πάντως θέλει σώνει και καλά να τα βάλει με κάποιον θα ήταν προτιμότερο να τα βάλει με τον εαυτό του και τις αδιέξοδες πολιτικές επιλογές του, όπως και με την πολιτική παρέα με την οποία διάλεξε να συνεργαστεί και οποία από ότι φαίνεται τον «άδειασε».
Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι ο κ. Σαββαόγλου θα είναι χρήσιμος στον τόπο είτε εντός Δημοτικού Συμβουλίου (αν του το επιτρέψει ο “Μεγάλος Αρχηγός” της ΑΕΚ πράγμα το οποίο του το ευχόμαστε), είτε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου (αν τελικά ο “Μεγάλος Αρχηγός” της ΑΕΚ «τον αφήσει στην επ’ έξω»).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις