Σύσκεψη διοργανώνουν την άλλη Δευτέρα η ΕΛΜΕ, το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου και η Λαϊκή Επιτροπή Παλικής

Τα ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς – Ιθάκης και της ΕΛΜΕ, από κοινού με την Λαϊκή Επιτροπή Παλικής, διοργανώνουν  σύσκεψη τη Δευτέρα 7 Ιούλη και ώρα 8 μμ στα κοντέινερς του μεταστεγασμένου Γενικού Λυκείου Ληξουρίου (περιοχή «φύκια») με θέμα: «Αποζημιώσεις –στέγη και υποδομές (σχολεία, νοσοκομεία, δίκτυα κλπ): Εκτιμάμε την κατάσταση – οργανώνουμε τον αγώνα».
Καλούμε το λαό της πιο σεισμόπληκτης περιοχής και των μαζικών φορέων του Νομού να δώσουν «παρών». Το φαγοπότι των έργων (που ακούμε και δε βλέπουμε) δεν αφορά τις λαϊκές ανάγκες. Το «φρενάρισμα» στις διαδικασίες για την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων αποτελεί πολιτικό και όχι διοικητικό πρόβλημα. Καμία λύση δεν θα δοθεί με αναμονή «από τα πάνω». Να δείξουμε ότι ο λαός μας έχει κρίση, μνήμη και δυνατότητα να καθορίζει ο ίδιος τις εξελίξεις που αφορούν τη ζωή τη δική του και των παιδιών του.

ΕΚΚΙ, ΕΛΜΕΚΙ, Λαϊκή Επιτροπή Παλικής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις