Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς: ΝΑΙ στο Λαϊκό Μέτωπο για μην ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ

Με την περαιτέρω διάσπαση, κατακερματισμό και ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ που προετοιμάζει η κυβέρνηση , εξακολουθώντας να εφαρμόζει τις ακραίες,ξανα- αποτυχημένες νεο-φιλελεύθερες συνταγές , μόνο δυσάρεστες επιπτώσεις θα υπάρξουν για τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες και τους ιδιώτες καταναλωτές.

Συμπολίτες, συμπολίτισσες,
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΑΝΑΣΑ , της Ριζοσπαστικής κίνησης των Ιονίων , ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του νεο-εκλεγέντος Κεφαλονίτη Περιφερειάρχη Θ.Γαλιατσάτου για την συν-δημιουργία Λαϊκού Μετώπου, σας καλούμε όλους, Φορείς, Συνδικάτα, Ενώσεις, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και σαν πρώτο βήμα να σταματήσουμε την καταστροφή.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις