«Μαϊμούδες» κατά του Ναυτικού Ομίλου

Τη γνωστή μέθοδο των ανώνυμων επιστολών με ψευδεπίγραφες υπογραφές του τύπου: “Γείτονες της παραλίας”, ακολούθησαν νοσηροί εγκέφαλοι δείχνοντας αυτή τη φορά την κακία και την εμπάθειά τους προς το ιστορικό Σωματείο του ΝΟΑ.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι όλες αυτές οι υποτιθέμενες καταγγελίες είχαν γίνει και προ δεκαετίας περίπου και όλα ελέγχτηκαν και κρίθηκαν νόμιμα, οι δε καταγγέλλοντες εισέπραξαν ποινή φυλάκισης 8 μηνών για συκοφαντική δυσφήμηση και πλήρωσαν 20.000 ευρώ πρόστιμο.

Επομένως οι “μαϊμούδες” που καταγγέλλουν τώρα τον ΝΟΑ κινούνται μεταξύ της γελοιότητας και της παράνοιας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας οι συγκεκριμένες «μαϊμούδες» είναι δύο, η πρώτη, η «φωτογράφος», αποτελεί εδώ και χρόνια μεγάλη πληγή για την περιοχή γύρω από το άγαλμα του Καββαδία, αφού είναι η γνωστή άρρωστη κουτσομπόλα της γειτονιάς, η δε δεύτερη είναι αυτή με την οποία γελάει όλη η τοπική πολιτική σκηνή.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις