ΔΕΗ: Σε βλάβες οφείλεται η πολύωρη διακοπή ρεύματος στο Αργοστόλι

Αναφορικά με τις διακοπές ηλεκτροδότησης που σημειώθηκαν την ΚΥΡΙΑΚΗ 29/06/2014 σε μεγάλα τμήματα της Πόλεως του Αργοστολίου, ενημερώνουμε ότι αυτές προκλήθηκαν από δύο διαδοχικές βλάβες του υπογείου δικτύου μέσης Τάσης σε διαφορετικά σημεία της Πόλεως.

Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε όλο το τεχνικό προσωπικό της Περιοχής που με συντονισμένες ενέργειες αποκατέστησε την ηλεκτροδότηση.

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ζητάει την κατανόηση των πελατών της και διαβεβαιώνει ότι κάθε φορά που εκδηλώνονται έκτατα και απρόβλεπτα περιστατικά, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Αλεξάνδρα Γ. Γασπαρινάτου
Διευθύντρια Περιοχής Κεφαλονιάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις