Αποτελέσματα Πανελλαδικών: Πότε και πού θα ανακοινωθούν

Από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων γνωστοποιήθηκε ότι, η βαθμολόγηση των γραπτών των Πανελλαδικών Εξετάσεων ολοκληρώθηκε και οι βαθμοί θα ανακοινωθούν αύριο, Τρίτη 1-7-2014. 

Πιο συγκεκριμένα:

Οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ – Β’ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν, την Τρίτη 1-7-2014, περί τις 13:00 μ.μ., σε όλα τα Λύκεια της Χώρας. Αντίστοιχα, οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ – Α’, καθώς και των ΕΠΑΛ – Β’ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Τετάρτη 2-7-2014, περί τις 13:00 μ.μ., σε όλα τα ΕΠΑΛ της Χώρας.
Όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ (ομάδες Α’ και Β’) θα μπορούν, μετά τις 13:00 μ.μ. της Τρίτης, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 4-7-2014 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).

Τέλος, επισημαίνεται, ότι μέχρι την Πέμπτη 3-7-2014, οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα μηχανογραφικά δελτία (προσωρινή αποθήκευση).

Από την Πέμπτη 3-7-2014 ως τη Δευτέρα 14-7-2014 όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

ΠΗΓΗ epoli.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις