Αποκλειστικό: Δεν παραιτείται η Όλγα Μαραβέγια-Μιχαλάτου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας είναι πλέον δεδομένο ότι η πρωτεύσασα στο Αργοστόλι από το συνδυασμό του Θεόφιλου Μιχαλάτου και σύζυγό του, κα Όλγα Μαραβέγια-Μιχαλάτου, δεν πρόκειται να παραιτηθεί παρά τις όποιες πιέσεις ασκήθηκαν προς τον επικεφαλής (Θεόφιλο Μιχαλάτο) της  Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς.

Η κα Μαραβέγια Μιχαλάτου δεν είναι διατεθειμένη να «προδώσει» τους ψηφοφόρους της και να δείξει ασέβεια προς το εκλογικό σώμα, συμμετέχοντας κανονικά στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς, ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές παρασκηνιακές συμφωνίες είχαν λάβει χώρα μεταξύ του συζύγου της και της πλευράς των «αποστατών» του Παρίση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένουμε με ενδιαφέρον τις κινήσεις της πλευράς των Σαββαόγλου-Λουκέρη καθώς λογικά θα νοιώθουν ότι ο Θεόφιλος αθέτησε αυτά που είχε υποσχεθεί, όπως τουλάχιστον διαδίδεται από το περιβάλλον τους, και ότι «έριξε» τον συναρχηγό της ΑΕΚ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις