Απάντηση του Γ. Κανελλάκη σε δημοσιεύματα για την συμμετοχή του Ν. Νικολόπουλου στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση του εκπροσώπου του ΧΡΙ.Κ.Α. σε «κακεντρεχή» δημοσιεύματα σχετικά με την συμμετοχή του Ν. Νικολόπουλου στον ανένδοτο του Τσίπρα, ο εκπρόσωπος τύπου του ΧΡΙ.Κ.Α. 

Απαντώντας ο εκπρόσωπος του ΧΡI.Κ.Α., Γ. Κανελλάκης, στα σχόλια των κυβερνητικών για το «πολιτικώς οξύμωρο», να παρευρίσκεται σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών Ν. Νικολόπουλος δήλωσε:
«Οι ιδεοληψίες και οι ψυχώσεις του παρελθόντος , που στάθηκαν αφορμή για την περιχαράκωση των αντιμνημονιακών δυνάμεων , μπαίνουν στη κατάψυξη με εντολή του Ελληνικού λαού.
Το “πρώτη φορά όλοι μαζί ” είναι το ασφαλές μονοπάτι για την απελευθέρωση της χώρας . Κι εμείς, θα το ακολουθήσουμε με προσήλωση και πίστη”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις