Μποϋκοτάζ στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο – Έλειπαν 8 από τους 10 συμβούλους του

Τελικά από ότι φαίνεται μέχρι να φτάσουμε στο Σεπτέμβρη οπότε η παράταξη Παρίση θα έχει την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, θα έχουμε τον γνωστό «κλεφτοπόλεμο» από την παράταξη Μιχαλάτου, η οποία λόγω των γνωστών μεταγραφών μέχρι το Σεπτέμβριο μπορεί να μπλοκάρει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Έτσι και σήμερα 8 από τους 10 Συμβούλους που κατέβηκαν υποψήφιοι με την παράταξη Θεόφιλου Μιχαλάτου στις εκλογές απουσίαζαν, ειδικότερα απουσίασαν ο επικεφαλής Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Αραβαντινός, Γιώργος Θωμάς, Μάκης Βαγιωνίτης, Αθηνά Αυγουστάτου, Δημήτρης Φιοραβάντες, και Άννα Ζαπάντη.

Το παρών έδωσαν μόνο οι Σάββας Σαββαόγλου και Θεοτόκης Καβαλλιεράτος ως εκ των παραπάνω το Δημοτικό Συμβούλιο ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και θα λάβει χώρα την επόμενη Τρίτη 1η Ιουλίου.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις