Χαρούμενα πρόσωπα, παιδικές φωνές και γέλια πλημμύρισαν τον Κύβο χτες!

Οι μικροί μαθητές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «6-18» επισκέφτηκαν τον 1ο όροφο του βιβλιοπωλείου και παρέα με τη σκιτσογράφο – εικονογράφο Ναταλία Καπατσούλια ανακάλυψαν πώς γεννιούνται τα βιβλία!

Με βοηθούς τον πειρατή Περπερούα, το μάγο Ουρλάφ και τον καλικάντζαρο Μπιρλιμπίμ, η Ναταλία εξήγησε στα παιδιά τη διαδικασία συγγραφής, εικονογράφησης και έκδοσης ενός παιδικού βιβλίου, τα οποία στη συνέχεια διασκέδαζαν ζωγραφίζοντας και εικονογραφώντας τις δικές τους ιστορίες!

Μετά από έναν άκρως επιτυχημένο και δημιουργικό χειμώνα, ο Κύβος συνεχίζει τις δράσεις του, φιλοξενώντας επισκέψεις σχολείων & καλοκαιρινών camp, ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα βιβλία!

kiv4 κιβ kiv6 kiv5 kiv3 kiv
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις