Μπερδεμένα μας τα λέει η κα Κατσαίτη

Σε σχέση με το θέμα που έχει προκύψει με την ακύρωση απόφασης του Λιμενικού Ταμείου που αφορά το γιό της η κα Κατσαϊτη Ελπίδα, μας τα είπε λίγο μπερδεμένα στην απάντησή της: Καταρχήν ναι μεν έχει δίκιο ότι πολλές φορές ακυρώνονται αποφάσεις και του Δήμου και της Περιφέρειας , πλην όμως μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει να έχει ακυρωθεί κάποια απόφαση λόγω που η μητέρα-Πρόεδρος  πρότεινε τον γιό της για συγκεκριμένη θέση.

Εμείς δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες πάντως σίγουρα το ζήτημα προβληματίζει, πολύ περισσότερο όταν ο Γενικός Γραμματέας ακυρώνει την επίμαχη απόφαση ακριβώς λόγω της συμμετοχής της μητέρας-Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου στην κρίσιμη συνεδριάση.

Δεύτερον, η κα Κατσαϊτη στην απάντησή της ουσιαστικά δέχεται ότι η διαδικασία που τηρήθηκε ήταν παράνομη (κάτι που άλλωστε έχει επικυρωθεί από τον Γενικό Γραμματεάς), αλλά επικαλείται άγνοια νόμου, και ότι νόμιζε ότι ισχύει άλλη νομοθεσία. Ίσως όντως η κα Κατσαϊτη να μην γνώριζε την διαδικασία, είναι όμως αυτό ελαφρυντικό για μία έμπειρη στα αυτοδιοικητικά δρώμενα πολιτικό;

Τρίτον, εμείς νομίζουμε ότι σε εποχές τόσο δύσκολες και με τόση ανεργία δεν μετράει μόνο “είναι” αλλά και το “φαίνεσθε” και σίγουρα σε επίπεδο εντυπώσεων η όλη υπόθεση δεν είναι και ότι καλύτερο για την κα Κατσαϊτη. Αυτά προς στο παρον.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις