Η απάντηση της κας Κατσαϊτη σχετικά με την ακύρωση της απόφασης του Λιμενικού Ταμείου

Σε απάντηση του δημοσιεύματός σας σχετικά με την ακυρωτική απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης , σας γνωρίζω ότι ακυρώσεις από την αποκεντρωμένη έχουν γίνει πολλές φορές και στον Δήμο και στους άλλους υπόχρεους σε αναρτήσεις για διάφορους λόγους.
Το γιατί εσείς την απόφαση του Λιμενικού Ταμείου την κάνετε θέμα είναι γνωστό σε όλους. Για να καλύψω λοιπόν την απορία σας, παρόλο που εκτιμώ ότι ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ, αυτό που γράφει η Αποκεντρωμένη και δεν θα έπρεπε ούτε καν να το κάνετε θέμα παρά μόνο για τον δικό σας προφανή λόγο, σας γνωρίζω ότι η συνεδρίαση αφορούσε τον ορισμό ΥΑΛΕ και αναπληρωτή ΥΑΛΕ για τα λιμάνια Αργοστολίου, Σάμης και Ιθάκης.

Στην συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου, για το θέμα αυτό, το οποίο εισηγήθηκε ο Αντιπρόεδρος, παραβρέθηκα, βάσει του νόμου 2690 λόγω απαρτίας, αλλά επειδή αφορούσε δικό μου πρόσωπο ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ.
Λήφθησαν οι απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο Ναυτιλίας ως προς τα προσόντα των υποψηφίων.
Οταν όμως έπρεπε να πάει η τελική απόφαση στην Αποκεντρωμένη για την πίστωση των κωδικών, εκεί η Αποκεντρωμένη είπε ότι επειδή ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, και αυτό αναφέρεται στην απόφαση, <<όπως η ίδια δηλώνει στο Διοικητικό Συμβούλιο έχει κώλυμα, διότι συνδέεται με συγγένεια α΄ βαθμού >>, το τονίζω για το κάθε κακοπροαίρετο, ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ ότι με τον ένα υποψήφιο είχα συγγένεια α΄ βαθμού, δεν αρκούσε το να μην ψηφίσω μόνο, αλλά βάσει του Νόμου του Καλλικράτη, ο οποίος λένε, υπερισχύει του Ν.2690 έπρεπε και να είμαι απούσα από την συνεδρίαση.
Αυτό ήταν κάτι που δεν το γνώριζε κανείς μας από τους συνέδρους, γιατί αφού δεν ψήφισα ήταν πολύ εύκολο να έβγαινα και έξω από την συνεδρίαση.
Η συνεδρίαση θα επαναληφθεί.

ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, αν εγώ δεν το δήλωνα και δεν είχα αρνηθεί να ψηφίσω για τον προφανή λόγο, δεν θα ήξερε η Αποκεντρωμένη ότι είχα συγγένεια..Αυτό μου το είπαν. Θεώρησα όμως ότι το τίμιο και το σωστό θα ήταν να το αναφέρω και ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ.

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…….ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ….

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις