Επιστολή από την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Οδυσσεύες στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού

“ODYSSEUS”
FEDERATION OF CEPHALONIAN & ITHACIAN SOCIETIES

6 Ιουνίου, 2014

Αξιότιμε, κ. Κεκάτε,

Όλοι οι απόδημοι Κεφαλονίτες και Θιακοί, δηλώνουμε τη χαρά μας για την επανεκλογή σας στη νέα δημοτική αρχή των νησιών μας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας και δηλώνουμε συστρατευμένοι μαζί σας για να δούμε τα νησιά μας να ομορφαίνουν και να προοδεύουν.
Ιδιαίτερα χαιρόμαστε γιατί η επανεκλογή σας αποτελεί εγγύηση ότι η συνεργασία της ΘιακοΚεφαλονίτικης διασποράς με την δημοτική αρχή θα συνεχιστεί και οι δεσμοί μας θα ενισχυθούν.
Τώρα που οι εκλογικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν και οι καθημερινοί ρυθμοί αποκαθίστανται, περιμένουμε να ξεκινήσουμε, όπως είχατε συζητήσει με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ¨ΟΔΥΣΣΕΥΣ”, κατά την παρουσία του στην Κεφαλονιά τον περασμένο Μάιο, το πρόγραμμα της καθιερωμένης Εβδομάδας Απόδημου Κεφαλονίτη & Θιακού 2014.
Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τα μέλη της αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας.
Με τη γραμματεία της Ομοσπονδίας μπορείτε να ξεκινήσετε το σχεδιασμό και τις λεπτομέριες του προγράμματος.

Για το Δ.Σ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γιάννης Χιόνης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κώστας Βαγγελάτος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις