Δεν μας «ακούμπησε» τελικά ο καύσωνας – Έως και 12° C διαφορά με την Αθήνα!

Τελικά το πρώτο κύμα καύσωνα που πλήττει την χώρα μας μας άφησε ανεπηρέαστους, αν και σε άλλες περιοχές της χώρας το θερμόμετρο έχει ξεπεράσει ήδη τους 40 βαθμούς Κελσίου. Ενδιαφέρον παρουσιάσει ο μετεωρολογικός χάρτης της ΕΜΥ μιας και σήμερα το μεσημέρι (15:30) μιας και οι θερμοκρασιακές διαφορές που παρατηρούνται στην Κεφαλονιά σε σχέση για παράδειγμα με περιοχές της Αθήνας ξεπερνούν τους 12 βαθμούς Κελσίου!

kairos-elladas-26-7-14
Χάρτης ΕΜΥ της Ελλάδας με τις θερμοκρασίες ανά περιοχή στις 15:30.

Σε ότι αφορά τον καιρό τις επόμενες ημέρες για την περιοχή μας, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της ΕΜΥ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί περίπου στα σημερινά επίπεδα με εξαίρεση της αυριανή μέρα που παροδικά ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι μέτριας έντασης θα ρίξουν της θερμοκρασία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις