Δήμος Κεφαλονιάς: Επιθεωρητής Κλουζώ ο Θεόφιλος Μιχαλάτος

Εν μέσω έντονου θέρους ο κ. Μιχαλάτος επέλεξε ξαφνικά τον ρόλο του ….. «Επιθεωρητή Κλουζώ» και διαβιβάζει διαρκώς αιτήσεις στον Δήμο Κεφαλλονιάς προσπαθώντας με φαιδρό τρόπο να δώσει την αίσθηση ότι τάχα ….. «δεν γίνονται όλα με ορθό τρόπο».

Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Μιχαλάτος θα λάβει όλες τις απαντήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου , οπότε πραγματικά το επικοινωνιακό «σόου» με την δημοσιοποίηση των αιτήσεων του είναι περιττό και προκαλεί μόνο μειδίαμα . Επί τη ευκαιρία πάντως και μιας και ζητά ενημέρωση για όλα ευχαρίστως να του δώσουμε και ένα αντίγραφο από το πόρισμα του πρώην Δήμου Λειβαθούς καθώς εκεί θα συναντήσει όντως θέματα που αφορούν το δημόσιο συμφέρον , οπότε ο έλεγχος του θα είναι πλήρης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις