Πρόγραμμα αντικατάστασης κυψελών και οικονομική στήριξη νομαδικής μελισσοκομίας

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:
Για όσους μελισσοκόμους δεν γνωρίζουν, αλλά και για αυτούς που δεν έχουν ίσως αποφασίσει ακόμα εάν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΥΨΕΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΝΟΜΑΔΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ 2014», απομένουν λίγες ημέρες ακόμα.
Οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι, που επιθυμούν να συμμετέχουν είτε σε ένα είτε και στα δυο προγράμματα θα πρέπει να συγκεντρώσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά έως και την Πέμπτη 27/6/2014 :
1) Αίτηση-δήλωση την οποία μπορούν να την προμηθευτούν από τα γραφεία μας ή την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Κεφαλονιάς και Ιθάκης,
2) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του μελισσοκομικού βιβλιαρίου, το οποίο, προηγουμένως, πρέπει να είναι θεωρημένο από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.
3) Φωτοαντίγραφο ολόκληρο το Ε1 της πιο πρόσφατης φορολογικής δήλωσης,
4) Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του τραπεζικού λογαριασμού,
5) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρουν ότι : α) τα αναφερόμενα στην αίτηση-δήλωση στοιχεία, όσο και τα αντίστοιχα στο έντυπο Ε1 είναι αληθή, β) δεν έχω υποβάλλει αίτηση για ένταξη σε αντίστοιχη δράση σε άλλο Εθνικό ή Κοινοτικό πρόγραμμα ενίσχυσης, γ) θα διατηρώ τις κυψέλες αντικατάστασης για χρονικό διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) έτη από την ημερομηνία αγοράς τους και θα τις επιδεικνύω στις Εθνικές και Κοινοτικές Αρχές, δ) έχω λάβει γνώση και αποδέχομαι τους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης της ενίσχυσης, ε) τα φωτοαντίγραφα που προσκομίζω είναι αληθή και ακριβή ως προς τα πρωτότυπα.
6) Τιμολόγια αγοράς κυψελών (να είναι κομμένα μέχρι την 27 Ιουνίου 2014).

Επιπλέον οι μελισσοκόμοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης της νομαδικής μελισσοκομίας (αφορά τους μελισσοκόμους που έχουν περισσότερες από 150 μελίσσια και μετακινούν τουλάχιστον 80 μελισσοσμήνη για απόσταση άνω των 30 χιλιομέτρων από το σημείο μόνιμης εγκατάστασης) θα πρέπει να προσκομίσουν και τα εξής δικαιολογητικά:
6) Φωτοτυπία του βιβλιαρίου Ο.Γ.Α. (την πρώτη σελίδα και την σελίδα που φαίνεται η θεώρηση),
7) Φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας του Ι.Χ. μελισσοκομικού αγροτικού αυτοκινήτου,
– Για όσους χρησιμοποιούν Φ.Ι.Χ. δημοσίας χρήσεως θα πρέπει να μας στείλουν όλες τις φορτωτικές. Πάνω στα δελτία φορτωτικής θα πρέπει να αναγράφεται ο τόπος προορισμού.

-Είμαστε δίπλα σε όλους τους μελισσοκόμους για όποια πληροφορία χρειαστούν, καθώς και για μια ολοκληρωμένη σύσταση και κατάθεση του φακέλου υποψηφιότητάς τους.

Ο Πρόεδρος

Παναγής Κουνάδης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις