Νίκος Νικολόπουλος: Κάποιοι θέλουν να αποστρατεύσουν τον Καραμανλή από τα 58 του…

Σήμερα το πρωί στο περιστύλιο της Βουλής ζήτησαν οι δημοσιογράφοι από τον Πρόεδρο του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κόμματος ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Νίκο Νικολόπουλο, να τοποθετηθεί εάν θα ψήφιζε ή όχι τον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Νικολόπουλος απάντησε ως εξής:
«Αυτοί που διαρρέουν αυτές τις πληροφορίες και φτιάχνουν αυτά τα σενάρια είναι οι “γνωστοί πρόθυμοι του πρυτανείου του Μαξίμου”. Είναι αυτοί που θέλουν να μπλέξουν τον Κ. Καραμανλή στα μικροπολιτικά παιχνίδια. Θέλουν να τον πλήξουν για να του χρεώσουν την ανατροπή της Κυβέρνησης και τις πρόωρες εκλογές από την μη ψήφιση προέδρου. Ξέρουν την άρνηση του Καραμανλή και σε αυτήν σπεκουλάρουν. Θα πουν ότι αυτός φταίει που θα πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, ότι αυτός “έριξε” την κυβέρνηση και “δυναμίτισε” την σταθερότητα και ως εκ τούτου πιστεύουν ότι ξεμπερδεύουν με τον Καραμανλή και την επόμενη μέρα, δεν θα τον βρουν μπροστά τους. θέλουν να τον αποστρατεύσουν από τα 58 του… δεν θα τα καταφέρουν! Είναι φυσικό κάθε ελπίδα του λαού να είναι ο εφιάλτης του Σαμαρά.

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
«Σε καμία αυτοκέφαλη εκκλησία δεν κάνει κουμάντο ο Βαρθολομαίος, γιατί σ’ εμάς;
Η υπεράσπιση του αυτοκέφαλου της ελλαδικής εκκλησίας ήταν αρχή του τέλους του Αρχιεπισκόπου της καρδιάς μας Χριστόδουλου και που τον οδήγησε στον πρόωρο χαμό του, για τον οποίο ο Υπουργός Δικαιοσύνης στη Βουλή μου απάντησε πως ποτέ- ανεξήγητα- δεν έγινε νεκροψία και ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια του θανάτου του γιατί δεν το ζήτησαν οι συγγενείς του; Αλήθεια δεν γνωρίζουν ότι δεν είχε οικογένεια αλλά είχε παιδιά όλο τον Ορθόδοξο Ελληνικό Λαό;
Αυτά είπε κατ’ αρχήν ο Πρόεδρος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ κόμματος ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ κ. Νίκου Νικολόπουλου σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο δημοσιογράφο Κων/νο Φλαμή ενώ στη συνέχεια έγινε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη γύρω από τη νέα συμμαχία που οικοδομείται μεταξύ ΧΡΙΚΑ- ΑΝΕΛ με πρωτομάστορες τους Π. Καμμένο και Ν. Νικολόπουλο.
Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος επιβεβαίωσε ότι συνεχίζονται οι διεργασίες μεταξύ των δύο πολιτικών σχηματισμών και πως όντως σήμερα υπάρχει μια συνάντηση που θα συμφωνηθούν στρατηγική και τακτική που θα ακολουθηθεί ως τις επόμενες εκλογές και μεταξύ άλλων είπε:
Αυτή την στιγμή τα πράγματα είναι πιο ώριμα από ποτέ θα ‘λεγα πως είναι πιο υπερώριμα και οι συνθήκες ιδιαίτερα πρόσφορες. Οι καιροί επιτακτικά πια το απαιτούν, πρέπει να συγκροτηθεί το γρηγορότερο αυτό το διαθρυλούμενο εδώ και καιρό και πολλά υποσχόμενο Αντιμνημονιακό Πατριωτικό Μέτωπο.

Για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και φυσικά για εμάς τους Χριστιανοδημοκράτες το πατριωτικό μας καθήκον είναι υπέρτερο πάντων. Υπάρχουν κάποιες κρίσιμες στιγμές που πρέπει ο καθένας από εμάς να πει το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι… και αυτές είναι οι πιο αποφασιστικές στιγμές της ζωής. Μια τέτοια είναι και αυτή που πρέπει η πατριωτική, αντιμνημονιακή, λαϊκή κεντροδεξιά να εκφρασθεί ενιαία, σε μια νέα μεγάλη συμμαχία, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σ’ όλους να αγωνισθούμε με αποτελεσματικότητα για την πατρίδα και τον εμπερίστατο ελληνικό λαό. Να αγωνισθούμε για τη νέα απελευθέρωση για να μην παραμείνει δουλοπάροικος στην ίδια του τη χώρα. Σήμερα που την έχουμε πιότερο ανάγκη από ποτέ. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί μια νέα εθνική συστράτευση όλων των διάσπαρτων δυνάμεων της κεντροδεξιάς. Και για αυτό το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κόμμα ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ πρωταγωνιστεί στο να φτιάξουμε το ΣΥΡΙΖΑ της ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ.
Για να πολεμήσουμε τις δυνάμεις εκείνες που ταπεινώνουν τους Έλληνες, μικραίνουν την Πατρίδα και καταστρέφουν τη νέα γενιά, δηλαδή το ίδιο το μέλλον αυτού του τόπου.
Όσον αφορά το πολιτικό στίγμα αυτού του ΚΕΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι εθνοκεντρικό, Ανθρωποκεντρικό και φυσικά Χριστοκεντρικό.
Με τους ΑΝΕΛ και πολύ περισσότερο με τον Π. Καμμένο, συνέχισε ο Νίκος Νικολόπουλος είναι δεδομένη και γνωστή η ιδεολογική συγγένεια τόσο από καθαρά πολιτική άποψη όσο και με την ευρύτερη εθνική και πατριωτική σημασία και τις ανάλογες στάσεις και προτάσεις του.
Όπως όλοι γνωρίζουν είναι ένα καθαρά πατριωτικό κόμμα, της Βουλής, με την σκληρή αντιμνημονιακή και καταγγελτική στάση του, με τις εθνικές και πατριωτικές καταγγελίες και διεκδικήσεις του, με τις οικονομικοκοινωνικές επιλογές και προτάσεις του, με τις σταθερά εθνοκεντρικές θέσεις και αντιπαραθέσεις του στο θέμα των «μεταναστών», του Δημογραφικού, της ΑΟΖ κλπ.
Η προϋπάρχουσα έτοιμη πολιτική εστία και των δυο μας, η «αναμμένη ήδη φωτιά», θα μπορούσε με την συνεργασία να φουντώσει γρήγορα και να απλωθεί σαρωτικά και νικηφόρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ελληνικής επικράτειας.
Η πολιτική εμβέλεια και αναγνωρισιμότητα μας, παρόλη την εξασφαλισμένη ήδη βάση στον λαό, πολιτών-μελών και ψηφοφόρων, είναι ο στόχος ενόψη.
Η παρουσία του στην βουλή και οι δυνατότητες και προοπτικές αξιοποίησης της. Όλα αυτά αποτελούν τους καλύτερους οιωνούς- φυσικά δεν λείπουν ούτε θα λείψουν.
Τα αρνητικά και οι δυσκολίες για την επίτευξη συνεργασίας και σύμπτυξης αυτού του κοινού Πατριωτικού Μετώπου.
Δεν αποτελούν όμως αποκλειστικότητα και ιδιαιτερότητα αυτού του Μετώπου, ούτε πολύ περισσότερο της συγκεκριμένης περίπτωσης της συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Αποτελούν ιδιοσυγκρισιακά χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης της φυλής μας ιδιαίτερα και κοινό τόπο σε όλες τις περιπτώσεις και σε όλα τα είδη και προσπάθειες συνεννόησης, συνένωσης και συνεργασίας μικρών ή μεγάλων ομάδων ανθρώπων μεταξύ τους για κάποιο κοινό έργο και κοινό .
Μαζί μας θα επιδιώξουμε να συμπορευτούν οι ανεξάρτητοι και ανέντακτοι πολιτικοί είτε είναι απλοί βουλευτές είτε είναι μικροί κομματικοί σχηματισμοί, με όλα τα θετικά που οι «μοναχικοί αυτοί καβαλάρηδες της πολιτικής» κουβαλάνε αναπόσπαστα μαζί τους.
Την φιλοπατρία και τον πόνο, την αγωνία για την πατρίδα και την ανάγκη για αγώνα για την απελευθέρωση της από τα τροικανά δεσμά».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις