Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η βραδιά παραδοσιακών χορών στον Πόρο

Στο ασφυχτικά κατάμεστο υπαίθριο θέατρο Πόρου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014, η Βραδιά Παραδοσιακών Χορών που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας ‘’ Το Παλιόκαστρο’’.
Παρουσιάστηκαν χοροί από το Ιόνιο, Αιγαίο , Κρήτη, Πόντο και Θεσσαλία.
Κορυφαίες στιγμές της βραδιάς το μουσικοχορευτικό δρώμενο για τον Κεφαλονίτη Μαρίνο Αντύπα και η καντάδα Γιαλό-Γιαλό που παρουσίασε και αφιέρωσε στο νησί μας ο φιλοξενούμενος πολιτιστικός σύλλογος «Χορίαμβος» Λάρισας και ενθουσίασε το κοινό.
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων ‘’Πρόννησος ‘’ Πόρου, “Πηνελόπη” Σκάλας, Ελειού ’’Ιωάννης Φωκάς ‘’, ’’Παλιόκαστρου’’ Πάστρας και «Χορίαμβος» Λάρισας , τα οποία ευχαριστούμε για την εξαιρετική εμφάνιση και παρουσία . Το πρόγραμμα της εκδήλωσης που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Βαγγέλη Πετράτου , επιμελήθηκε ο δάσκαλος χορού του Συλλόγου ‘’’Παλιοάκαστρο’’, κος Γεράσιμος Παντελειός .
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάστρας ‘’ Το Παλιόκαστρο’’ ευχαριστεί θερμά για την συμπαράσταση ,την οικονομική στήριξη και χορηγία της εκδήλωσης, τους παρακάτω:
ΚΕΔΗΚΕ (Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς) και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κο Κωσταντάκη Άγγελο , κο Βαβάση Νεκτάριο, τα PETROS STUDIOS του κου Τότολου Πέτρου, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Ελειού-Πρόννων καθώς και τον κο Επαμεινώνδα Κουστουμπάρδη πρόεδρο του Τ.Σ. Πόρου.

https://www.facebook.com/pspaliokastro/media_set?set=a.549974915128401.1073741841.100003476921054&type=3&uploaded=22
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις