Εκθεσιακό Πρόγραμμα της σύγχρονης Πινακοθήκης VILLA ΡΟΔΟΠΗ

Στο ART STUDIO EST, την έδρα των εικαστικών του δράσεων στην Αθήνα, ο ζωγράφος, λογοτέχνης, Θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος ανακοίνωσε το θερινό εκθεσειακό πρόγραμμα της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Σε κοκτέιλ που παρέθεσε για τους στενούς του συνεργάτες ανακοίνωσε το πρόγραμμα που έχει ως εξής:
Από την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014, ώρα 8.30 μμ- 10.30 μμ και κάθε Τετάρτη τις ίδιες ώρες μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα ξεναγεί τους φιλότεχνους στο ατελιέ του, στο παράπλευρο ισόγειο της Villa Ροδόπη. Στο χώρο του ατελιέ του εκτίθενται χαρακτηριστικές συνθέσεις ζωγραφικών, ψηφιακών και γλυπτικών του έργων, από γνωστές ενότητες της δουλειάς του όπως οι Σωματογραφίες- bodygraphics, οι Εξεικονίσεις- Προσωπογραφίες και οι Νεφελογραφίες/ Nebulagraphics.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης Costas Evangelatos Art-Est και της μεγάλης Ομαδικής Έκθεσης Προσφοράς, με έργα καλλιτεχνών που τα έχουν ευγενικά προσφέρει για τον εμπλουτισμό της μόνιμης συλλογής, θα γίνει στον άνω όροφο, στις 10 Αυγούστου, ώρα 9 μμ.
Θα ακολουθήσει στις 10.30 μμ, η ετήσια μουσικοποιητική εκδήλωση-PERFORMANCE ” Πανσέληνος στον κήπο”.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου 2014.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, ώρα 8 μμ, θα εγκαινιαστεί ομαδική έκθεση με ζωγραφικά και χαρακτικά έργα καθώς και εκδόσεις τέχνης Επτανησίων Καλλιτεχνών, με αφορμή την επέτειο των 150 χρόνων της Ένωσης ( 1864-2014).
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2014.
Οι εκθέσεις που έχουν μόνο πολιτιστικό χαρακτήρα θα λειτουργούν κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 8 μμ- 10μμ.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ
Ι. ΜΕΣΟΛΩΡΑ 7 ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη.

περισσότερες πληροφορίες: 26710 28501, 6944621286

O O
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις