Οι τρεις κατηγορίες πολιτικών του νησιού

Από την ενασχόλησή μας με τα πολιτικά δρώμενα του νησιού έχουμε καταλάβει ότι κυκλοφορούν τρεις κατηγορίες πολιτικών.

Στην πρώτη κατηγορία υπάγονται αυτοί που εκλέγονται, σίγουρα έχουν κάνει και αυτοί λάθη, σίγουρα δεν είναι αψευγάδιαστοι, αλλά καλώς ή κακώς όμως είναι αυτοί που η τοπική κοινωνία επέλεξε να την εκπροσωπήσουν. Ενδεχομένως με όλα τα κουσούρια τους να είναι και ο καθρέπτης της κοινωνίας μας.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν αυτοί που αποτύχανε εκλογικά και από τον καημό και την στεναχώρια τους πέφτουν σε κατάθλιψη και αποκτούν μόνιμο χούϊ ενώ προσπαθούν με διάφορα δημοσιεύματα να εξευτελίσουν αυτούς που κατόρθωσαν να εκλεγούν.

Τέλος στην τρίτη κατηγορία είναι κάποιοι “πονηρούληδες” οι οποίοι γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να θέσουν υποψηφιότητα γιατί φοβούνται το αποτέλεσμα και το παίζουν υπεράνω δήθεν σνομπάροντας την πολιτική, αλλά η ψυχή τους το ξέρει ότι θα ήθελαν και αυτοί να πρωταγωνιστήσουν στην εκλογική διαδικασία. Για να διασκεδάσουν λοιπόν τις εντυπώσεις βγάζουν τα απωθυμένα τους στο διαδίκτυο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις