Από μουσικές νότες ξεχείλισε χθες το βράδυ το Λιθόστρωτο στην Γιορτή της Μουσικής (ανανεωμένο

Το Λιθόστρωτο γέμισε μουσική χθες απόγευμα με την Φιλαρμονική Κεφαλονιάς να κάνει την αρχή παιανίζοντας σηματοδοτώντας την έναρξη των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής 2014.
Ευχάριστα λοιπόν συνεχίστηκε το απόγευμα με διάφορα μουσικά σύνολα και ροκ μπάντες να έχουν στηθεί σε συγκεκριμένα σημεία του πεζόδρομου, με τον κόσμο που έκανε εκείνη την ώρα την βόλτα του να σταματάει για να απολαύσει τις υπέροχες μελωδίες αλλά και τις ροκιές που έβγαιναν από τις ηλεκτρικές κιθάρες.
Τα συγκροτήματα είχαν πάρει θέσεις έξω από τον Άγιο Σπυρίδωνα, την Καθολική εκκλησία και την πλατεία Καμπάνας ενώ εναλλάσσονταν συνεχώς με νέα παιδιά που αγαπούν την μουσική και συμμετείχαν για να διασκεδάσουν και να δείξουν το ταλέντο τους στον κόσμο, Κεφαλονίτες και επισκέπτες που έκαναν τη βόλτα τους εκείνη την ώρα στο Λιθόστρωτο.
Η Γιορτή της Μουσική κράτησε μέχρι αργά δίνοντας μία διαφορετική νότα και έναν έντονο χρώμα στο Λιθόστρωτο, κάποιες από τις μπάντες που συμμετείχαν ήταν αυτή του Σωκράτη Μπένου αλλά και ο γιός του γνωστού επιχειρηματία Ντάνι Γιακουμάτος, Βαγγέλης Γιακουμάτος έπαιξε με την μπάντα του. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η μπάντα που έπαιξε jazz μουσική έξω από την Καθολική εκκλησία με γνωστά μουσικά κομμάτια διεθνούς ρεπερτορίου που τράβηξαν την προσοχή των παρευρισκομένων.
Μία ευχάριστη νότα πιο κλασσική πρόσφεραν οι κυρίες με τα φλάουτο στο κοινό που βρέθηκε έξω από την καθολική εκκλησία για τις θαυμάσει, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να υπενθυμίσουν ότι η κλασσική μουσική αποτελεί τον πυρήνα και την βάση όλων των μετέπειτα μουσικών ακουσμάτων ακόμα και της ροκ μουσικής.

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις