Απίστευτη διαπόμπευση του Χριστόφορου Χουρμούζη την Παρασκευή το βράδυ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!
ΟΜΑΔΑ ”ΑΠΛΥΤΩΝ” ΠΕΡΙΠΟΥ 2.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α!
Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ”ΝΟΜΟΣ”, ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ”ΑΠΛΥΤΩΝ” Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΕ ΣΤΟ Γ.Ν ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ!
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΚΛΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΜΥΝΗΣΗ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ”ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΕΙ” ΣΕ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ!!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΟΔΗΓΗΓΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΤΩ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η Χ.Α!
ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕ ”ΕΧΩ ΟΠΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ”!!!
ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ”ΑΠΛΥΤΩΝ” ΓΙΑ ΦΘΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…………….
ΣΑΜΑΡΙΣΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!!!
ΦΑΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

 

ΠΗΓΗ ELLINES MATHITES.blogspot.com
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις

About Athanasia