Κακόβουλη επίθεση στον Νίκο Μενάγια από αποτυχόντες υποψηφίους

Όποιος διαβάζει την ιστοσελίδα μας συστηματικά θα έχει καταλάβει ότι δεν είμαστε και οι πλέον συμπαθούντες πολιτικά του Θεόφιλου Μιχαλάτου πλην όμως θεωρούμε απαράδεκτη την επίθεση που δέχεται ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Μιχαλάτο, Νίκος Μενάγιας από αποτυχόντες συμβούλους που κρύβονται με ψευδώνυμα στο διαδίκτυο.
Εμείς θεωρούμε ότι τελικός κριτής των πάντων είναι ο κόσμος, και από την στιγμή που η κοινωνία μας επέλεξε να στείλει το Νίκο Μενάγια στο Δημοτικό Συμβούλιο σημαίνει ότι αρκετοί συμπατριώτες μας τον εκτιμούν.
Από εκεί και πέρα όσοι απέτυχαν και δεν μπόρεσαν να πάρουν σταυρούς ας πιουν την μέντα τους, έτσι είναι η δημοκρατία και όποιος θεωρούσε τον εαυτό περισσότερο «μάγκα» από το Μενάγια ας φρόντιζε να πάρει περισσότερους σταυρούς ώστε να εκλεγεί και ο ίδιος αντί να χλευάζει με δειλό και άνανδρο τρόπο. Με αυτό που κάνει ο αποτυχών υποψήφιος εις βάρος του Νίκου Μενάγια θυμίζει το γνωστό ρητό, όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις