1.000.000 ευρώ για την διαμόρφωση της παραλιακής στο Αργοστόλι

Ένα απαραίτητο έργο για την συνολική αναμόρφωση του παραλιακού μετώπου της πόλης του Αργοστολίου, βαίνει προς υλοποίηση, μιας και τις προηγούμενες μέρες «πέρασαν» από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς και οι τελευταίες απόφασεις και το έργο πρόκειται να δημοπρατηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.000.000 ευρώ και αφορά την διαμόρφωσης της περιοχής από την Γέφυρα De Bosset μέχρι την παλιά λαχαναγορά.

paralia-argostoli-aerial
Αεροφωτογραφία του παραλιακού μετώπου στο Αργοστόλι που θα διαμορφωθεί – Φωτογραφία: © Geotag Aeroview 2014

Η διαμόρφωση του κομματιού στην παραλιακή ζώνη του Αργοστολίου μαζί με την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης της Γέφυρας De Bosset, θα δώσει άλλη πνοή σε ένα κομμάτι της παραλιακής ζώνης του Αργοστολίου, που για χρόνια έμενε αναξιοποίητο και «ταλαιπωρημένο». Βεβαίως μένουν αρκετά ακόμα να γίνουν ώστε να διαμορφωθεί όλο το παραλιακό μέτωπο του Αργοστολίου, από τον Κούταβο μέχρι το Φανάρι, αλλά μετά από αρκετά χρόνια θα έχουμε σημαντικές παρεμβάσεις, που θα αλλάξουν προς το θετικότερο την εικόνα του Αργοστολίου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις