Την πάτησε πάλι ο εξ Αθηνών παρασκηνιακός της Ν.Δ.

Για άλλη μία φορά ο γνωστός παρασκηνιακός τύπος που έρχεται από την Αθήνα και μεταξύ τύρου και αχλάδου προσπαθεί να ρυθμίσει τα πολιτικά δρώμενα της Κεφαλονιάς, έπεσε έξω στις υπολογισμούς του και για άλλη μία φορά είναι με τους χαμένους.

Για άλλη μία φορά προσπάθησε να γκρεμίσει τον Αλέξανδρο Παρίση και για άλλη μία φορά έφαγε τα μούτρα του παίρνοντας στο λαιμό του και πολλούς αφελείς που τον πίστεψαν και προσπάθησαν να κοντράρουν την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Μοναδική του πια παρηγοριά να βγάζει τα απωθημένα του μέσα από το διαδίκτυο με διάφορα “γκαρίσματα”, μόνιμος στόχος του οι εκλεγμένοι και οι αιρετοί καθώς ο ίδιος δεν τολμάει ποτέ να βάλει υποψηφιότητα γιατί γνωρίζει ότι τον περιμένει μαύρο.

Τώρα το μόνο που του μένει να διαμαρτύρεται περί όνου σκιάς, κρυπτόμενος πίσω από ψευδώνυμα ενώ όλοι υπόλοιποι γελάνε μαζί του γνωρίζοντας το χούϊ του.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις