“Ρακί και λύρα και βιολί λαούτο και παρέα αυτά αν έχουμε μαζί περνάμε όλοι ωραία….”.

kritiΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης “ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δημοτών Φάρσων “Ο ΦΑΡΟΣ” διοργανώνουν “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ”, την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 και ώρα 9.30 μ.μ. στον Προαύλιο Χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φάρσων.

Συμμετέχουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Μιχάλης Κουνάλης, Νίκος Τζουλιαδάκης και Διομήδης Τσικανδυλάκης. Σας προσκαλούμε να διασκεδάσετε με μουσική, τραγούδια, χορούς και γεύσεις από την Κρήτη.
Παράλληλα, στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας της Ιονίου Πνοής με θέμα: “Η Καθημερινότητα στην Κεφαλονιά”.

Γερολυμάτος Σπύρος,

Πρόεδρος Συλλόγου “ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ”

 

afisa_kriti1

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις