Κώστας Ζαπάντης: Ακόμα ένα τραγικό θύμα των εκλογών-Δεν βγήκε ούτε Κοινοτάρχης στη Σκάλα

Τελικά σε αυτές τις  εκλογές είναι πολλοί αυτοί που “εκκαθαρίστηκαν”  και έμειναν στα “κρύα του λουτρού”, κάτι που προφανώς τους έχει προξενήσει “μεγάλο πόνο και καημό”.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και ίσως το πιο τραγικό είναι ο Κώστας Ζαπάντης, ο οποίος το μόνο που προσπάθησε ήταν να εκλεγεί Κοινοτάρχης στο χωριό του, αλλά ούτε αυτό δεν μπόρεσε να πετύχει και πλέον κυκλοφοράει “φορτουνιασμένος” αφού ξέρει ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι “γελάνε με το πάθημά του”.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη αποτυχία του Κώστα Ζαπάντη, αφού και όταν είχε βάλει για Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων και πάλι έχει αποτύχει. Φαίνεται πως η κάλπη δεν τον συμπαθεί.

Για αυτό και τα βάζει με όσους εκλέγονται.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις