Γ. Μεταξάς: Το άγιο πνεύμα φωτίζει στο σκοτάδι-Προετοιμασίες για το νέο τοπικό συμβούλιο

Το πρώτο συμβούλιο μετά τις δημοτικές εκλογές με την παρουσία των νέων εκλεγμένων. Κατόπιν κάλεσμα του προέδρου Ε. Κουστουμπάρδη, για ενημέρωση, και για τα πεπραγμένα τις τριετίας.

Θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν τόνισε ο κ. Γιάννης Πετράτος, η περιοχή μας είναι εγκαταλειμμένη κύριοι αντιδήμαρχοι, δεν θα ανεχτούμε άλλο να πληρώναμε την νύφη, ο Πόρος είναι σε άθλια κατάσταση, και εμείς με τους συνεργάτες που είναι εδώ έτσι τους θεωρώ να βοηθήσουμε όλοι μαζί για την αναβάθμιση του Πόρου, είναι πολλά αυτά που διεκδικούμε, θα μας βρείτε απέναντι θα είμαστε ο στενός κορσές.
Στο ίδιο πνεύμα αναφέρθηκε και ο κ. Γαλιατσατος, ενώ ο κ. Γ. Μιλιαρέσης αναφέρθηκε στο μέγα θέμα του κτηρίου ’’ Ηρακλής ‘’ διαβάζοντας τις παλαιότερες δημοτικές αποφάσεις.

Ο κ. Αντιδήμαρχος Σπύρος Σολωμός ανέφερε αναλυτικά τα έργα που έγιναν στην περιοχή, καθώς και τα προγραμματισμένα έργα που πρόκειται να γίνουν, ο κ. Παπαδάτος πρόθυμος και δυναμικός υποστηρίζει όπως πάντα το τοπικό συμβούλιο και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του.
Το Σ.Ε.Δ.&.Δ ‘ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ’ διεκδικούν τα γνωστά αιτήματα που όλοι γνωρίζουμε ελπίζοντας και με το καλωσόρισμα του καινούριο συμβουλίου θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να υλοποιηθούν τα ποιο αναγκαία δίνοντας στον Πόρο την θέση που του αξίζει .

Γεώργιος Μεταξάς

επ/πρόεδρος 9/6/2014

21po 31por
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις