Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία θεατρική παράσταση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο

Την Κυριακή το απόγευμα είχα την τύχη αλλά και τη χαρά να βρεθώ στη θεατρική παράσταση της έκτης τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου. Το αποτέλεσμα αυτής της συλλογικής προσπάθειας ήταν εξαιρετικό!

Φάνηκε με πολλούς τρόπους, ότι μικροί και μεγάλοι είχαν δουλέψει ατελείωτες ώρες γιʼ αυτά που είδαμε και ακούσαμε. Τα παιδιά, σαν άλλα αστεράκια, μας «έλουσαν» με το φως τους ενώ οι μεγάλοι έκαναν διακριτικά στην άκρη για να αφήσουν τη λάμψη και την ομορφιά της νιότης να ξεκουράσει τα μάτια μας. Ήταν πραγματικά ξεχωριστές οι στιγμές που ζήσαμε στο αμφιθέατρο του 5ου Δημοτικού και γιʼ αυτό οφείλουμε θερμά συγχαρητήρια στις Δασκάλες Πολλάτου Σταματία και Πάτσε Γερασιμούλα, που εργάστηκαν γιʼ αυτήν την παράσταση, αλλά, κυρίως, οφείλουμε να ενώσουμε τις φωνές μας σε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που αυτά τα παιδιά πραγματικά αξίζουν! Να είναι πάντα έτσι άξια και ευτυχισμένα!

Αργοστόλι, 19/6/2014
Ένας απλός θεατής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις