Κώστας Ευαγγελάτος-Εικαστική Έκθεση στην Εραλδική

Ο Κώστας Ευαγγελάτος συμμετείχε στην εικαστική έκθεση μελών καλλιτεχνών της Εραλδικής και Γενεαλογικής Εταιρείας Ελλάδος. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα διαλέξεων των γραφείων της Εραλδικής, Γ’ Σεπτεμβρίου 56 στην Αθήνα με την παρουσία του Διοικητικού συμβουλίου της και των μελών της.
Ο Κώστας Ευαγγελάτος, που έχει εικονογραφήσει πολλές εραλδικές μελέτες, μαζί με τον Ιωάννη Βλαζάκη, εικαστικό εραλδιστή και τη ζωγράφο, αγιογράφο Μαρία Σιδέρη παρουσίασαν πρόσφατα έργα τους, για την ενίσχυση των στόχων της Εταιρείας..
Η Εραλδική έχει αναπτύξει από την ίδρυση της σημαντικότατο επιστημονικό, ερευνητικό, συνεδριακό και εκδοτικό έργο με αφετηρία της την γενεαλογική έρευνα.

www.gisi.gr/evangelatos

O O
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις