Το Υπουργείο Υποδομών ζητά να κλείσει η παραλία του Μύρτου για ένα μήνα!

Το Υπουργείο Υποδομών με έγγραφό του ζητάει από την Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο να κλείσουν τον δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Μύρτου για ένα μήνα λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν στην περιοχή του Χάρακα.

Με τη σειρά του ο Δήμος απαντάει ότι έχει προτείνει το έργο να ξεκινήσει από το Σεπτέμβρη καθώς το κλείσιμο της διάσημης παραλίας ανά τον κόσμο “Μύρτος¨, θα επιφέρει τεράστια ζημιά στον τουρισμό του νησιού μας, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην τοπική οικονομία, που έχει ήδη πληγεί από τους δύο ισχυρούς σεισμούς αλλά και την οικονομική κρίση.

Το Υπουργείο Υποδομών όμως αρνείται να πάρει την ευθύνη για τον οποιοδήποτε ενδεχόμενο τραυματισμό λόγω πιθανών βροχοπτώσεων που μπορεί να αποβεί μοιραίος, σύμφωνα με πληροφορίες μας το Υπουργείο εξετάζει μία συμβιβαστική λύση με την οποία το έργο θα προχωρήσει σε δύο μέρη, το πρώτο τώρα και το δεύτερο τον Σεπτέμβρη, έτσι ώστε να μην ζημιωθεί τουριστικά περαιτέρω η Κεφαλονιά.

Με έγγραφό του το Υπουργείο ζητάει από την Αστυνομία και την Εισαγγελία να κλείσει άμεσα το δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Μύρτου μέχρι και τα μέσα Ιουλίου.

ΠΗΓΗ Ανεξάρτητος

 

 

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις