Απάντηση ΠΑΣΕΒΕ

Συνάδελφοι- Συναδέλφισες

Το διοικητικό συμβούλιο του εμποροεπαγγελματικοϋ συλλόγου και ύστερα από την απαράδεκτη επίθεση (καταγγελία) που δέχτηκε από μια μερίδα συναδέλφων που προσκτώνται σε συγκεκριμένο κομματικό χώρο και απέναντι σε αυτήν την αφοριστική διχαστική και προβοκατόρικη φρασεολογία που απαξιώνει τους πάντες και τα πάντα που θίγει προσωπικότητες που προσβάλει συναδέλφους με προσφορά και καρφώνει ταμπέλες δεν μπορεί να μείνει σιωπηλό.
Ευτυχώς που όλοι γνωριζόμαστε σε αυτή τη πόλη.
Γι’ αυτό,
Να μην βάζουν ταμπέλα στο σύλλογο μας όταν είναι γνωστό τη συμβαίνει όπου ελέγχουν αυτοί σωματεία και συλλόγους:
-Όταν μιλούν για ενότητα αλλά στις εκλογές του συλλόγου επιτεθήκαν με μίσος στην προηγούμενη Διοίκηση και κατέβηκαν για πρώτη φορά!!Με διαφορετικό ψηφοδέλτιο.
-Να απολογηθούν γιατί στα ΔΣ δεν έφεραν ποτέ μια πρόταση δική τους αλλά μόνο χαρτιά της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε.
-Να εξηγήσουν γιατί κατηγορούν το σύλλογο που έστειλε επιστολή να μάθει για την νομιμότητα των αλλοδαπών μαγαζιών.
-Να σταματήσουν την διγλωσσία και την κοροιδία,μιλούν για πολυεθνικές και μονοπώλια και αφήνουν απ έξω το κινέζικο κεφάλαιο. Ας σοβαρευτούν πραγματικά για να μας απαντήσουν.
Για το Δ.Σ.
Που κάνει όλες τις συνεδριάσεις του ανοιχτές που έχει όλες τις συνελεύσεις και συσκέψεις του ανοιχτές που δίνει στις συνεδριάσεις του ψήφο ισότιμη σε όλους
-Που στις γενικές συνελεύσεις του και συσκέψεις επιτρέπει τη συμμετοχή και δίνει λόγο σε εκπροσώπους συναδέλφων και σε συνταξιούχους συναδέλφους και επιτρέπει τη συμμετοχή μελών Δ.Σ. άλλων φορέων.
Ο σύλλογος μας λυπάται βαθειά που τούτες τις ώρες συνάδελφοι για κομματικό τους όφελος και με τις πρακτικές τους και με τις ανακοινώσεις τους ρίχνουν νερό στο μύλο όλων όσων θέλουν το σύλλογο άφωνο άβουλο και τεμαχισμένο.
Λυπάται που η κομματική σκοπιμότητα τους εκτρέπει σε εμπαθή και συκοφαντικό λόγο κατά προσώπων λειτουργιών και διαδικασιών.

*Υ.Γ. Θέλουμε μέσα από αυτές τις γραμμές να απευθυνθούμε δημόσια στον καλό συνάδελφο και φίλο Κωνσταντίνο Μιχαλάκο (πρώην Αντιπρόεδρο του συλλόγου) για την ανακοίνωση του και στήριξη στο σύλλογο μας :

Κώστα σε ευχαριστούμε και να ξέρεις ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ότι υποσχεθήκαμε όταν ξεκινήσαμε τον σύλλογο: Αδέσμευτο Ακομμάτιστο και Δημοκρατικό.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Μαρκάτος Μιχάλης

Ο Γεν. Γραμματέας

Λουκάκης Σπύρος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις